Üç yıl önce Vodafone Park'ta, İngiliz takımları Liverpool ve Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa Finali'nde sahaya atlayan 'Deli mi ne?' isimli sosyal medya fenomeni Ali Abdüsselam Yılmaz, şimdi de kavga olayıyla gündeme geldi. İddiaya göre, Yılmaz, ‘Yeisso’ olarak bilinen Batuhan Şahin’i, bir eğlence mekanında darbetti.


(Liverpool - Chelsea UEFA Süper Kupa Finali'nde sahaya atlamıştı)

YÜZÜNDE YARA İZİ KALACAK

Yaşadığı darp olayından sonra hala birtakım ağrılar hissettiğini belirten Batuhan Şahin, "Sağlık durumum hakkında şu an ara ara baş ağrılarım oluyor. Yüzümde zaten bir yumruktan sonra bir morarma oluştu. Yemek yersem bir kasılmalar oluyor, ağrılar oluyor. Dikiş için yarın hastaneye gideceğim, daha gidemedim. Büyük ihtimalle dikişten dolayı yüzümde yara izi kalacak. Herkes öyle söylüyor" diye konuştu.

Kavgadan birkaç gün önce Yılmaz’ın kendisine sözlü sataşmada bulunduğunu iddia eden Şahin, “26 Mart'ta eğlence mekanında kafamda şişe kırıp beni darbetti. Kendisiyle bir husumetim de yok. Ortak projelerde yer aldık ama hiçbir şekilde birebir muhabbetim olmadı yani. O sunucuydu, ben yarışmacıydım. O yüzden birebir muhabbet olmuyor yani. Kendisi sanırım benim onu kale almayıp bana laf atarken 'Komik mi?' sözlerim ağrına gitmiş olacak ki bana şişeyle saldırdı" ifadelerini kullandı.

İFADEYE GİTMEDİ

Güvenlik görevlilerinin de karıştığı iddia edilen kavga sonrası çoğu fenomen karakolluk olurken Abdüsselam Yılmaz’ın 5 gündür ifadeye gitmediği ortaya çıktı. Şahin, "İnstagram'dan hikayelerde yok hukuk karşısında çözeceğim iftira atıldı diyor ama çağırmışlar ifadeye bile gitmemiş" dedi.

İFTİRA VE TACİZ İDDİASI

Kendisine yönelik taciz iddialarına da yanıt veren Şahin, "Bir iftira atılmış, taciz olayı diye. Madem böyle bir taciz olayı vardı, neden dört gün beklendi. Ben bunu kendi yayınımda da söyledim. Madem böyle bir şey var. Olmayan bir kadını çıkartıp iftira atacaklar. Madem öyle bir kadın var hemen şu an suç duyurusunda bulunsun. Kayıtlara o kadının da bilgisi geçsin. Kamera kayıtları savcılık tarafından alındığında kayıtları silinmişti. Savcılık kayıtları aldığında ortada olmayan o kadın da yalan ve iftiradan başını yakmış olacak. Ben bunu da söyledim. O yüzden bu kadar ısrarcıyım, o kadın kimse gitsin dava etsin, suç duyurusunda bulunsun diye" ifadelerini kullandı.

'ÜZERİMDE OYUN OYNANIYOR'

Taciz damgası yemenin çok büyük bir olay olduğunu belirten Şahin, "Üzerimde oynamak çok büyük bir olay var. Türk halkına zaten bir kadını taciz ettiği damgası çok büyük bir olay ve bunlarda bu şekilde üzerime geldiler. Youtube'ta içeriklerim hep kadınlardan oluştuğu için buradan vurmaya çalıştırlar. Tek diyeceğim suç duyurusunda bulunsun, bugün yarın. O kadın da bu topun altına girebiliyorsa hukuki açıdan hesabını verelim. Sizleri karakola, savcılığa ifade vermeye davet ediyorum" dedi.

HUHUKİ SÜRECİ BAŞLATTI

Öte yandan dava sürecinde olduklarını belirten Şahin, "Avukatlarla konuşuyoruz gerekli yerlere iki üç defa şikayette bulunduk. Bunları bekliyoruz" diye konuştu.


Üç yıl önce Vodafone Park'ta, İngiliz takımları Liverpool ve Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa Finali'nde sahaya atlayan 'Deli mi ne?' isimli sosyal medya fenomeni Ali Abdüsselam Yılmaz, şimdi de kavga olayıyla gündeme geldi. İddiaya göre, Yılmaz, ‘Yeisso’ olarak bilinen Batuhan Şahin’i, bir eğlence mekanında darp etti." />