Kanadalı pop yıldızı, bir virüsün kulağındaki sinirlere zarar vermesinin ardından kendisine Ramsay Hunt sendromu teşhisi konduğunu söyledi. Instagram sayfasında paylaştığı bir videoda "oldukça ciddi" bir duruma maruz kaldığını söyledi.

28 yaşındaki isim, şu anda Kuzey Amerika'daki Justice turnesinde ve Toronto, Washington ve New York'taki performanslarını iptal etti. Bieber, “Yüz sinirlerimde kulağımdaki sinire saldıran ve yüzümün felç olmasına neden olan bu virüsten nedeniyle bu göz açılıp kapanmıyor. Yüzümün bu tarafıyla gülümseyemiyorum. Bu burun deliği hareket etmiyor, bu yüzden yüzümün bu tarafında tam felç var” dedi.

‘DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM’ MESAJI

Bieber'ın Mart 2021'de yayınlanan son albümü Justice, ABD'de ödül aldı ve İngiltere albüm listelerinde ikinci oldu. Dünya turunun Kuzey Amerika ayağı Temmuz ayında sona erecek.

Bieber, "Keşke durum böyle olmasaydı ama belli ki vücudum bana yavaşlamam gerektiğini söylüyor. Umarım anlamışsınızdır ve bu zamanı sadece dinlenmek ve rahatlamak için kullanacağım ve yapmak için doğduğum şeyi yapabilmek için yüzde 100'e geri döneceğim. Ne kadar zaman olacağını bilmiyoruz ama düzelecek, umudum var ve Tanrı'ya güveniyorum. Hepsinin bir nedeni olduğuna inanıyorum. Bunun şu an ne olduğundan emin değilim ama bu arada dinleneceğim" diye ekledi. (Guardian)