Sanatçı Nur Sürer, Yol TV'de yayınlanan 'Açık Konuşalım' programında, sanat dünyasının dünü ve bugününe ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

Ünlülerin, iktidarın politikalarını destekleyen açıklamalarına değinen Sürer lafı eski arkadaşı Hülya Koçyiğit'e getirdi.

Hülya Koçyiğit'in; Türkan Şoray, Filiz Akın ve Fatma Girik ile beraber Türk sinemasının "dört yapraklı gonca"sı olduğunu hatırlatan ve bu isimlerin siyasetüstü olduğunu belirten Sürer "Niye ihale işlerine girmiş bilmiyorum. Sen Hülya Koçyiğit'sin. Sen filmlerde oynarken, bakanlar sokakta misket oynuyordu" diye isyan etti.

FOTO-YOLTV - Nur Sürer içini Açık Konuşalım programında döktü...

"SİNİRLENİYORUM AMA ÇOK DA ÜZÜLÜYORUM"

Sürer "Hülya Koçyiğit sevdiğim bir kadındır. Çok merhametli iyi yürekli bir kadındır ama onu seven biri olarak çok üzgünüm. Neden böyle bir seçim yaptı bilmiyorum. Geçen gün demokratik bir ülkede yaşadığımızı söyledi. Sinirleniyorum ama çok da üzülüyorum" dedi. 

DAMADI SÜREKLİ GÜNDEMDE

Son dönemde iktidar yanlısı çıkışları ile gündeme gelen Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar’ın yönetim kurulu başkanı olduğu şirket, son yıllarda birçok kamu ihalesini kazanması ile tanınıyor.