İngiliz model, bir iç çamaşırı kataloğu için fotoğraf çekimi sırasında üstünü ve sutyenini çıkarmasını isteyen erkek bir fotoğrafçıyla çalışırken sadece 15 yaşındaydı.

Şimdi 48 yaşında olan model, "'Sutyenini çıkar' dedi ve bir şeylerin yanlış olduğunu hissedebiliyordum, bu yüzden eşyalarımı aldım ve kaçtım. Sanırım içgüdülerimi keskinleştirdi. Bir kilometre öteden bir yanlışı söyleyebilirim" dedi. 

‘EN İYİ ARKADAŞIMDI…’

BBC’ye konuşan Moss, The Face dergisi için moda fotoğrafçısı Corinne Day ile yapılan fotoğraf çekimini hatırlamanın "acı verici" olduğunu söyledi. Moss, çıplak olmaktan rahatsız olduğu için "çok ağladığını" söyleyerek "Vücudum hakkında gerçekten çok bilinçliydim ve 'Üstünü çıkarmazsan seni Elle için kullanmayacağım' derdi ve ağlardım. Acı verici çünkü o benim en iyi arkadaşımdı ve onu gerçekten sevdim ama birlikte çalışması çok zor bir insandı ama bilirsiniz, resimler harika, bu yüzden istediğini aldı ve onlar için acı çektim, ama sonunda kariyerimi değiştirdiler" dedi. 

'TANIDIĞIM HERKES UYUŞTURUCU KULLANIYOR'

Moss, "Kendimi hasta hissettim ve çok sinirlendim çünkü tanıdığım herkes uyuşturucu kullanıyordu, bu yüzden beni uyuşturucu bağımlısı olarak göstermelerini ve kızımı benden almaya çalışmaları gerçekten ikiyüzlülüktü" dedi. Neden herkesin önünde özür dilediği sorulduğunda Moss, "Gerçekten özür dilemek zorundaydım çünkü insanlar bana bakıyorsa, özür dilemem gerekiyordu" yanıtını verdi.

'JOHNNY HAKKINDAKİ GERÇEĞİ BİLİYORUM'

Moss ayrıca eski ortağı Johnny Depp ve eski karısı Amber Heard'a karşı açtığı son iftira davası hakkında da konuştu. Moss ve Depp, 1994-1998 yılları arasında bir ilişki içindeydi ve hakaret davası sırasında onun adına ifade verdi. 

Heard, birlikteyken Depp'in Moss'u merdivenlerden aşağı ittiğine dair bir söylentiden bahsetmişti, ancak Moss şunları söyledi: "Johnny hakkındaki gerçeği biliyorum. Beni merdivenlerden aşağı tekmelemedi. Bu gerçeği söylemek zorundaydım."

Video bağlantısı aracılığıyla mahkemede konuşan Moss, mahkemeye bunun yerine merdivenlerden düştüğünü, sırtını yaraladığını ve Depp'in ona yardım etmeye geldiğini söylemişti. (Sky News)