TMZ'ye göre, eski model Cuma günü Florida'da boşanma davası açtı ve haftalarca süren spekülasyonların ardından evliliklerinin sallantıda olduğu ortaya çıktı.

‘SYLVESTER STALLONE MALLARINI SAKLIYOR’

54 yaşındaki Jennifer Flavin, boşanma işlemleri öncesinde Palm Beach'teki evleri üzerinde tekli tapu talep ettiği iddia ediliyor. TMZ'nin elde ettiği boşanma belgelerinde Jennifer, kocası Sylvester'ın 'mallarını sakladığını' iddia etti.

Evliliklerinin sonlanacağı haberinin ardından Sylvester, Jennifer ile 26 yıl sonra ilişkisinin sona erdiğini doğrularken kendi açıklamasını yaptı. Stallone, "Ailemi seviyorum. Bu kişisel sorunları dostane ve özel olarak ele alıyoruz” dedi. Hollywood yıldızı, bu ay Jennifer Flavin dövmesinin bulunduğu yeri köpeğinin bir resmiyle kaplattığında evliliğinin sarsıldığına dair spekülasyonları ateşledikten sonra geldi.

‘ÖNCELİĞİM KIZLAR’

Yıldız oyuncunun bir temsilci, “Stallone, karısının dövme görüntüsünü yenilemeyi amaçladı, ancak sonuçlar tatmin edici değildi ve düzeltilemezdi. Resmi, köpeğinin dövmesiyle kapatmak zorunda kaldı. Stallone ailesini seviyor. Aile, şu anda birlikte Paramount+'da çıkış yapacak bir realite şovu çekiyor” dedi. Buna karşılık karısı artık onu Instagram'da takip etmiyor ve üç kızıyla birlikte bir fotoğraf yayınlayarak "Bu kızlar benim önceliğim. Başka hiçbir şeyin önemi yok. Dördümüz sonsuza kadar” şeklinde kaydetti. (Mirror)