Tüm dünyada et tuzlama hareketi Salt-Bea ile büyük ün kazanan işletmeci Nusret Gökçe, bu kez iki yıl önce başlattığı ‘cappuccino' akımını markalaştırdı.

2019 yılında satın aldığı İstanbul Maçka’da bulunan bir otelin içine ‘Kapicciiinoo’ adlı bir mekan açan Nusret Gökçe, Brezilya'dan getirdiği kahveleri müşterileriyle buluşturacak.

ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA BAĞIŞLAYACAK

Gelirinin yüzde 50’si Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacak olan işletme sabah 06.30'dan akşam 22.00'ye kadar hizmet verecek.

Nusret Gökçe, konuyla ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Uzun zamandır u¨zerinde c¸alıs¸tıgˆım Kapicciiiinoo markası yarın sizlerle bulus¸uyor. C¸ok mutluyum. Gu¨ne iyi bas¸lamanın adresi Kapicciiiinoo olacak. Bu mutlulugˆum adına Kapicciiiinoo'nun yıllık kazancının %50'sini C¸ocuk Esirgeme Kurumuna bagˆıs¸layacagˆım. Sizin de her ic¸ecegˆiniz kahve c¸ocuklarımızın mutlulugˆuna destek olsun” ifadelerini kullandı.

'CAPPUCCİNO' DÜNYADA YAYILDI

ALTIN TOZLU 'CAPPUCCİNO' 

Türkiye’deki restoranlarının yanı sıra Dubai, Abu Dabi, Doha, Miami, New York, Londra ve Mikonos’ta et restoranları bulunan Nusret Gökçe'nin altın tozlu cappuccino'su çok konuşulmuştu.