İstanbul'da evine giderken Etiler'de polis ekiplerince aracında arama yapılan ve aracının bagajında 20 gram uyuşturucu bulunan ‘Yasak Elma’ dizisinin Lila’sı Ayşegül Çınar ile arkadaşı gözaltına alınmıştı.

Oyuncu Çınar, emniyetteki ifadesinde, uyuşturucunun kendisine ait olmadığını, eski sevgilisi Furkan Ç.’nin intikam için koymuş olabileceğini iddia etmiş, bu iddia üzerine eski sevgili Furkan Ç. de gözaltına alınmıştı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen oyuncu Ayşegül Çınar, arkadaşı Nimet Y. ve eski sevgilisi, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün savcılığa sevk edilmek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi'ne getirildi. 

3 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Savcılıktaki ifadelerinin ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen 3 şüpheli, buradaki sorgularının ardından ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma’ suçundan adli kontrol şartıyla serebest bırakıldı.

“SUÇTAN KURTULMAK İÇİN ATILMIŞ İFTİRADIR”

Ayşegül Çınar’ın eski sevgilisi Furkan Ç.’nin avukatı Avukat Mehmet Ali Özel, konuya ilişkin açıklama yaptı. Müvekkilinin olayla ilgilisinin bulunmadığını savunan Furkan Ç.'nin avukatı Özel, “Müvekkilimiz ile Ayşegül Çınar 14 Şubat’ta ayrılmışlardır. O tarihten itibaren müvekkilim bütün telefon ve sosyal medya hesaplarından Ayşegül Çınar’ı engellemiş ve kendisi ile irtibat kurmasının önüne geçmiştir” dedi. Ayşegül Çınar’ın iddialarının suçtan kurtulmak için olduğunu ileri süren avukat Özel, “Ayşegül Çınar’ın müvekkilimiz hakkındaki asılsız iddiaları tamamen suçtan kurtulmak için atılmış iftiradır” iddiasında bulundu.

Çınar hakkında cezai ve hukuki olarak yasal yollara başvuracaklarını belirtti.