Yemin dizisinde başrol karakterlerini canlandıran Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin set aşkı gerçek olmuştu. Star'ın sevilen dizisi Sol Yanım'da Serra karakterini canlandıran Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci'den evlenme teklifi aldı.

Yemin dizisinin yıldızları Özge Yağız ve Gökberk Demirci hakkında flaş bir gelişme yaşadı. Birlikte rol aldıkları dizide evli bir çifti canlandıran oyuncular, gerçek hayatta da evlenme kararı aldılar. Evlilik kararlarını Gökberk Demirci sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız ile Emir karakterini canlandıran Gökberk Demirci evlenme kararı aldı. Şimdilerde Sol Yanım dizisinde Serra karakterine hayat veren oyuncu Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci’nin evlenme teklifini kabul etti.

Geçtiğimiz günlerde Gökberk Demirci, Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulunmuştu. Demirci, evlilik balonlarını paylaşarak "She said yes (evet dedi) balonları" mesajını not düştü. Böylece, yakışıklı oyuncunun sevgilisine evlilik teklifi edip etmediği merak konusu oldu.

Özge Yağız, kısa zaman önce sevgilisi Gökberk Demirci ile başrolleri canlandırdığı Yemin dizisinden ayrılmıştı. Oyunculuk performansı çok beğenilen Özge Yağız, Star TV’de yayınlanmaya başlayan Sol Yanım isimli diziye transfer oldu. Sol Yanım dizisinde Serra isimli karakteri canlandıran güzel oyuncu, dün gece sevgilisi Gökberk Demirci’den sürpriz bir evlenme teklifi aldı!