Son günlerde yaşanan ekonomik kriz ve hayat pahalılığının yanı sıra elektriğe uygulanan zam politikası birçok vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor.

Birçok ilde vatandaşlar sokaklara çıkarak tepkisini gösterirken, konuyla ilgili bir paylaşım da oyuncu Şahan Gökbakar’dan geldi.

'PAYLAŞMAYA UTANDIM'

Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Bana gelen elektrik faturasını ben sizle paylaşmaya utandım öyle diyim… Siz düşünün rakamı” dedi.

BİR İSYAN DA CEM YILMAZ'DAN...

Oyuncu Şahan Gökbakar'ın yanı sıra ünlü isimler de hayat pahalılığına isyan etti. Komedyen Cem Yılmaz ve Genco Yılmaz da son dönemde yapılan zamlar ve artan fiyatlarla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Cem Yılmaz sosyal medya hesabında ''Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli'' ifadelerini kullandı.

'ZAMLAR İKTİDARINIZIN SONU OLACAK'

Sanatçı Genco Erkal ise artan zamlarla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Elektrik, doğalgaz ve yaşamı çekilmez hale getiren bütün zamlar iktidarınızın sonu olacak. İnsanların canını yaktınız, ahını aldınız. Dilerim 2023'ü göremeyesiniz” dedi.