Serel Yereli kimdir? Kanal D'de yayınlanan "Bodrum Masalı" dizisinde "Alara" karakteri ile hayatımıza giren ve güzelliği ile dikkat çeken Serel Yereli, önceki gün sosyal medya hesabından bir takipçisinin "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?" sorusunu, "Yalan yok vallahi isterdim." şeklinde yanıt verdi. Bu cevabı ile gündeme oturan Yereli hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Serel Yereli kimdir? Lezbiyen mi? Kaç yaşında? İşte! Serel Yereli'ye dair her şey...

SEREL YERELİ KİMDİR?

19 Nisan 1995'te İzmir'de doğan Buse Serel Yereli, çocukluğundan beri sanatın birçok dalına meraklıdır.4 yaşında şarkı söylemeye başlayan Yereli, oyunculuğa da merak saldı. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü öğrencisi olan Serel Yereli, küçükken TUBİTAK Uzay Gemisi Projesi için yaptığı çalışma ile ödül aldı.

"O SES TÜRKİYE"DE ELENDİ AMA GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLEDİ

Eğitimine devam ettiği sırada 17 yaşındayken TV8 ekranlarında yayınlanan ve Hadise, Murat Boz gibi isimlerin jüriliğini yaptığı "O Ses Türkiye" yarışmasına başvurdu ve yarıştı. Hiçbir koltuğun dönmediği yarışmada güzelliği ile gündem oldu ve dikkat çekti. Craft Atölye'de de oyunculuk eğitimi alan Yereli, İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca biliyor.

TEKLİF GELMEYE BAŞLADI

Ortaokul zamanlarında Londra'da müzikal oyunculuk eğitimi almaya başlayan Yereli, "Mamma Mia", "Bruleskue" müzikallerinde başrolü oynadı. Oyunculuğa yöneldiğini duyan senaristler 2016 yılında teklif sunmaya başladılar. Teklifleri değerlendiren Yereli, aynı yıl Kanal D'de yayınlanan ve başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Hilmi Cem İntepe, Murat Aygen'in paylaştığı "Bodrum Masalı" adlı dizide "Alara" karakterine hayat verdi.

SEREN YERELİ'DEN FLAŞ LEZBİYEN AÇIKLAMASI?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli takipçisinin, "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın" soruna cevap vererek sosyal medyayı salldı.

"YALAN YOK İSTERDİM"

Ünlü oyuncu Serel Yereli takipçilerinden gelen 2018 yılı ile ilgili sorulara cevap verdi. Bir takipçisinin, "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?" sorusuna verdiği cevap ile sosyal medyayı salladı. Serel lezbiyenlik sorusuna, "Yalan yok vallaha isterdim olmak ama baya straightim(düz), erkekler dozunda iletişime geçildiğinde iyi yani sıkıntı yok farklıyız biz tabi baya ama onlarda insan sonuçta." cevabını verdi.

BAKİRELİK SORUSUNA CEVAP VERDİ

Takipçisinin bakirelik sorununa da cevap veren Serel Yereli, "Evet desem inancak mısın sadece soruyorum." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA SANDAL İLE BULUŞUNCA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Londra'da oyuncu-şarkıcı Serel Yereli ile buluşan Mustafa Sandal çektirdiği fotoğrafa, "Londra'dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok" notunu yazdı. Serel Yereli, Mustafa Sandal'ın paylaşımına "Yaa istersek dağlar, dağlar" mesajıyla cevap vermişti.