Türkiye A Milli Kadın Basketbol takımı oyuncusu Bahar Çağlar ile bir holdingin grup başkan vekili olan eşi Av. Emin Ökten, bir süredir alacağını tahsil etmek isteyen bir kişi tarafından uğradıkları tacize tatilleri için gittikleri Trabzon’da da uğrayınca şikayetçi oldu.

SÜREKLİ ARAMAYA BAŞLADI

Sabah'ın haberine göre geçen yıl dünya evine giren Bahar Çağlar ile bir holdingin grup başkan vekili olan Avukat Emin Ökten, Mert Gören isimli bir iş insanı tarafından tacize uğradı. Gören, şirketler grubundan alacağı olduğunu söyleyerek aralarındaki ticari ilişki nedeniyle alacağını tahsil etmeye çalışıp Avukat Ökten'i sürekli aramaya başladı.

ÇİFTE MESAJ ATIYORDU

Avukat Ökten ise Gören'in şirketten alacağı olmadığını gördü. Gören'e izah ettiğinde ise iddiaya göre bu şahıs, durumu takıntı haline getirdi. Eşi Bahar Çağlar'la Ökten'i sürekli izleyen Gören, çifte mesaj atarak takipte olduğunu belgeliyordu.

WEB SİTESİ AÇMIŞ

Çift, haziran ayında Trabzon'a gittiğinde ise Gören tarafından Trabzon'daki evinde rahatsız edildi. İkili, bu kez sosyal medya terörüyle baş başa kaldı. Ünlü basketbolcu adına bir internet sitesi açan Gören, burada Bahar Çağlar'ın fotoğraflarıyla rencide edici mesajlar paylaşmaya başladı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Bahar Çağlar ve eşi Emin Ökten, psikolojik şiddete daha fazla dayanamayarak şikayetçi oldu.

Can güvenliğinin tehlikede olduğunu ileri süren Ökten çifti, şahsın cezalandırılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HAYATLARI ALTÜST OLDU

Sürekli tacize uğrayan çiftin hayatı altüst oldu. İddiaya göre Mert Gören, emekli bir polis memurunu yanına alarak şirket binasına geldi. Parasını tahsil etmek isteyen Gören, hukuka aykırı yollar denedi.