Ünlü manken ve oyuncu Demet Şener geçtiğimiz gün Bebek'te diyetisyeniyle yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir olay yaşayan Şener, açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda su içtiği bardaktan kürdan yutan Şener, "Evet, öyle bir talihsizlik oldu. Bardağın içindeki kürdanı yuttum. Yutarken tabii ki hissettim fakat, evdeki çalışan bana kürdan olduğunu söylemedi. Onun içerisine atmış, o da korkusundan herhalde söylemedi. Bir kötü niyeti zaten olamaz" ifadelerini kullandı.

"ÇOK KAN  KAYBETMİŞTİM"

Şener sözlerine şu ifadelerle devam etti:

Bir hafta sonra inanılmaz ağrılarla hastaneye gittim. 'Herhalde böbrek taşı düşürüyorum' dedim. Çünkü unuttum ben onu. O gün herhalde bardağın içerisinde bir kağıt falan kaldı diye düşündüm. Baktılar ultrasonla, kürdan olduğu için hiçbir yerde gözükmedi. Ama kan değerlerimde inanılmaz bir şey var. Bağırsağımı deldiği için 1 haftalık sürede baya da kan kaybetmişim.

Doktorum dedi ki, şu anda tehlikeli ama ben sana acil kamera ile bakmam lazım. 5 dakikalık bir işlem diye girdim, gözümü açtığımda 1,5-2 saate yakın zaman geçmiş. 'Kürdanı çıkardık' dediler. O zaman aklıma geldi, o yuttuğum şey kürdanmış. Atlatmış oldum. 3 gün hastanede kaldım, enteresan bir deneyim oldu benim için.