TRT 1’de yayınlandığı günden bu güne izleyicileri ekran başına kitlemeyi başaran Masumlar Apartmanı, Marketing Türkiye dergisinin yaptığı ‘2020’nin En’leri’ araştırmasına göre yılın en çok beğenilen dizisi oldu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı, yayınlandığı ilk günden bu yana tüm kategorilerde reyting listelerinin ilk sıralarında yer aldı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören dizi, kısa zamanda bir fenomene dönüştü. 

Marketing Türkiye dergisinin çeşitli mecralarda sürdürdüğü geniş katılımlı araştırmayla da bu durum tescillendi. Katılımcıların büyük bölümü yılın en iyi dizisi olarak Masumlar Apartmanı’nı seçti.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı, yaptığı bir kazadan dolayı tamamen değişiyor. İnci’nin yaşadığı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Safiye, Gülben ve Neriman yaşamı takıntılarla dolu üç kız kardeştir. Evin babalığını üstlenen Han ise hasta babalarının da içinde bulunduğu bu aileyle gerçek dünyayla arasındaki tek bağlantıdır. Han’ın bu yaşamdaki tek amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır ancak Han’ın dünyası İnci’yi  gördüğü o ilk anda değişerekaşık olacak ve Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Takıntılı yaşamlarından dolayı her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacak ve ortalık iyice karışacaktır.