MAK Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat, CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olacağını sosyal medya hesabı paylaşımında belirtti.

'KILIÇDAROĞLU İLE SİYASİ FIRTINAYI KONUŞTUK'

Sosyl medya hesabında ki paylaşımda, "CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaskanı Adayı Sayın Kemal KIılıçdaroğlu ile son 3 günü ve siyasi fırtınayı konuştuk. Türkiye dünyada örneği olmayan hızda gündemi değişen bir ülke. Ve biz bu ülkede yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Aynı zaman da Kulat paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotografınıda ekledi.

Habertürk'teki programda açıklamalarda bulunan Kulat, "Ben sayın Kılıçdaroğlu ile görüştüğümde açıklamayı biraz daha farklı şekilde, İYİ Parti'ye bir davetiye gitmemiş ama gitmemesinin nedeni bugünkü toplantı olağanüstü bir toplantı ve sayın Kılıçdaroğlu'nun talebi ile olan bir toplantı değil. Temel Bey, dün yaşananlardan sonra bir konuşsak, neler oluyor bir görüşsek diye bir değerlendirme yapmış" şeklinde konuştu.

'CUMHURBAŞKANI ADAYI DİYE PAYLAŞABİLİR MİYİM?'

"Ben kendisine sorduğum için söylüyorum" diyen Kulat, "'Sizinle çektirdiğim resmi cumhurbaşkanı adayı diye paylaşabilir miyim?' dedim. 'Paylaşabilirsin' dedi" ifadelerini kullandı.