Ünlü sunucu, şovmen ve televizyon programcısı Mehmet Ali Erbil, son yıllarda dikkat çeken bİr yükselişe geçen Acun Ilıcalı'nın serveti hakkında konuştu. "Ben 50 yıldır televizyon starıyım ama hiç uçağım olmadı diyen Mehmet Ali Erbil, açtı ağzını yumdu gözünü. 

İşte Mehmet Ali Erbil'in Acun hakkında söyledikleri:

"BENDEN RÖPORTAJ ÇALABİLMEK İÇİN KAPIMDA BEKLİYORDU"

Şunu da unutmayalım. Acun, elinde mikrofonla biliyorsunuz program yapıyordu ya Televole muhabiri olarak. Benden yarım saat röportaj çalabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. Bunlar da var. Ve 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanalı, 1 dijital platformu, İngiltere gibi futbol beşiği olan bir yerde 2 tane futbol takımı, 2 tane özel uçağı ve sayısını bilmediğimiz özel tekneleri… Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var, ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Ben o kadar kazanamadım af edersiniz. Eşlerime, çocuklarımın annelerine evler verdim. Ama ne kadar evler versem de özel uçağım olamazdı. Ben 50 yıldır vergi veriyorum. Ve 50 yıldır verdiğim vergilerden birkaç yılda da sanatçılar arasında birinci olmuş bir insanım. Düşünebiliyor musunuz? Birinci oldum. Benim verdiği vergilerle yol, su, elektrik, okullar yaptırıldı. Şimdi TikTok’ta bile kazandığım üç kuruşun vergisini veriyorum.

Ateş cinayetinde yeni gelişme: Motokurye detayı Ateş cinayetinde yeni gelişme: Motokurye detayı

GÜNLÜK 2-3 BİN TL KAZANIYORUM

Tiktok’tan günlük ne kadar kazandığını soran muhabire Erbil’in verdiği cevap ise, "Telaffuz edilenlerin 10’da biri bile değil. Günde 2-3 bin TL kazanıyorum" şeklinde oldu.