Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son günlerde kamuoyunu meşgul eden Ankapark tartışmalarına değinen Gökçek, "Ankapark’ın perişan oluşunun tek sebebi Mansur Yavaş’tır" diye konuştu.

'ESKİ DİNOZORLARI YENİYMİŞ GİBİ DEPOLARDAN ÇIKARDILAR, BUNLAR BENİM ALDIĞIM DİNOZORLAR DEĞİL'

"Yavaş, Akşener'i gezdirdi. O görüntülerde sadece kafası kopmuş oyuncaklar var. Atatürk Orman Çiftliğindeki çürümüş olarak gördüğünüz oyuncaklara ilişkin bugüne kadar açıklama yapmadım. Yavaş batsın, çıkamasın istediğim için açıklamadım. Benim aldığım dinozorlar değil bu gösterdikleri.

Hayvanat bahçesinde dinozorlar vardı, bizim aldıklarımız değil eski oyuncaklar. O dinozorları biz eskidikleri için söktük ve depomuza koyduk. Bunlar benim aldığım dinozorlar değil.

'MANSUR YAVAŞ SAĞLAM DİNOZORLARI KIRDI, YIRTTI'

Sırf pislik atmak için yapıyor. Meslek haline getirmiş bunu. Benim aldığım iki dinozorun hiçbir şeyi yoktu. Google Maps'ten 2021 yılına ait görüntüyü gösteriyorum. Son halinde dinozorların üstleri parçalanmaya başlamış. Burayı kargalar yemiş diyor. Kargalar son 3 ayda mı faaliyete geçti? Kargalar üstten değil de alttan mı başlamış? Böyle bir rezillik olabilir mi? Kendileri elleriyle parçalamışlar.

Bana düşman olabilirsin de bunlardan ne istiyorsun? Ankara'nın çocuklarından ne istiyor. Ankara'da 2 defa seçime girdi ve mağlup oldu, geçmişin intikamı bu."