30 Mart tarihinde Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden K.A., MHP İlçe Başkanı Ali Demiray’dan şikâyetçi olarak ifade verdi.

'BENİ PARTİYE ÇAĞIRDI'

K.A verdiği ifadede, “Eşimden boşandım ve çocuğumla ayrı yaşamaya başladım. Çocuğum olduğu için çalışamadım ailemin de durumu iyi olmadığı için bana yardım edemediler. MHP binasının oradan geçerken aklıma yardım istemek geldi. MHP bana yardımda bulunmaya başladı. Numaram MHP İlçe Başkanlığı’nda vardı. Kasım 2022’de MHP Dilovası İlçe Başkanı beni partiye çağırdı. ‘MHP parti binasında çalışır mısın?’ dedi. Ben de çalışmam gerektiği için kabul ettim” şeklinde konuştu.

SÖZLÜ VE FİZİKİ SALDIRIDA BULUNDU

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre MHP’li Demiray’ın sözlü ve fiziki cinsel saldırıda bulunduğu K.A. çalışmaya başladıktan bir süre maruz kaldığını açıkladı.

'KADINLIĞININ HAKKINI VER'

K.A. ifadesinde “Parti binasında Ali Demiray bana ‘kadınlığının hakkını ver. Senin de ihtiyacın olur bazı şeylere. Kafanı dağıtmak istersen beni ara. Güzelsin benim hoşuma gidiyorsun. Fiziğin de güzel…’ dedi” şeklinde konuştu.

'EMNİYET'E BİLGİ VERECEĞİM'

Yapılan suçlamalar sonrası MHP’li Ali Demiray, yaptığı açıklamada, “Ben şey yaptım, geri çekecek şikâyetini. Bana şantaj yapıyorlar. Emniyet’e bilgi vereceğim” diye konuştu.