Altılı masa dünkü yaptığı 12. toplantı sonrası  Cumhurbaşkanı adayını kararlaştırdı ve toplantı çıkışı Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşmişti. Toplantının hemen ardından sosyal medya hesabında bir yorum paylaşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, 'Millet 5'ten büyüktür' açıklamasını yapmıştı. Dikbayır'dan Meral Akşener'in bugünkü açıklamasının ardından ilk yorum geldi. 

Dikbayır, 'Siyaset tarihimiz bize göstermiştir ki; Milletimiz bir ırmaktır ve önünde hiçbir set duramaz. Millete rağmen değil, milletimiz için siyasette kararlıyız. Müsterih olun; milletimiz ne diyorsa o olacak, Türkiye İYİ olacak!' dedi. 

'Millet 5'ten büyüktür' demişti... Meral Akşener'in restinin ardından Ümit Dikbayır'dan yeni açıklama!  

Millet İttifakı'nı oluşturan altılı masanın son toplantısı, Saadet Partisi ev sahipliğinde önceki akşam yapılmıştı. Toplantı sonunda yapılan açıklamada 'ortak anlayış' vurgusu yapılmasına karşın İYİ Parti’den farklı yönde açıklamalar gelmişti. Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, 'Millet 5’ten büyüktür' paylaşımı yapıp daha sonra tweeti silmişti.

DİKBAYIR: MİLLETİMİZ NE DİYORSA O OLACAK! 

Son olarak Dikbayır, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı konusunda görüş bildirmesinin ardından yeni bir açıklama yaptı.

Dikbayır, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Siyaset tarihimiz bize göstermiştir ki; Milletimiz bir ırmaktır, ve önünde hiçbir set duramaz. Millete rağmen değil, milletimiz için siyasette kararlıyız. Müsterih olun; milletimiz ne diyorsa o olacak, Türkiye İYİ olacak!