John Lennon'un 50 yıldır kayıp olan gitarı, açık artırmayla satılacak John Lennon'un 50 yıldır kayıp olan gitarı, açık artırmayla satılacak

Rusya Soruşturma Komitesi (SLEDCOM), Moskova'daki Crocus Belediye Binası'nda gerçekleşen terör saldırısında ölenlerin sayısının 137'ye ulaştığını, bunlardan 3'ünün çocuk olduğunu açıkladı. Ayrıca, terör saldırısına karıştığı iddia edilen şüphelilere ait olduğu düşünülen 500 mermi ve 28 şarjörün olay yerinde ele geçirildiği bildirildi.

SLEDCOM’dan yapılan açıklamada, “Olay yerinde 500'den fazla mermi ve 28 şarjör ile saldırganların silah olarak kullandığı iki Kalaşnikof tüfeği ele geçirilmiştir. Şüphelilerin Bryansk bölgesinde gözaltına alınması sırasında otomobilde bir Makarov tabanca ve bir Kalaşnikof tüfeğine ait şarjör bulunmuş ve ele geçirilmiştir. Terör eylemini gerçekleştirdiğinden şüphelenilen kişilerle ilgili soruşturma işlemleri yürütülmektedir. Kurbanların cesetlerinin kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir. Şu anda terör saldırısının gerçekleştiği yerde 3’ü çocuk 137 kişinin cesedi bulunmuştur. Olay yeri incelemesi devam etmektedir. Şu ana kadar 62 cesedin kimliği tespit edilmiştir” denildi.