ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı sert programının ünlü sunucusu Anlı, programlarında kayıp olayları çözmeye çalışan Anlı, kendisinden haber alınamayan ve hayatından endişe edilen 16 yaşındaki Gülcan'ı arıyorken, bugün stüdyoya gelip ailesiyle yüzleşti.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Çocuğun ailesiyle yüzleşmesi sırasında Müge Anlı, Gülcan'ın eniştesinin okuma-yazma bilmediğini öğrenince çileden çıktı. Yıllardır okuma-yazma seferberliği için çaba gösteren ünlü sunucu bu olayla birlikte hastalığını açıkladı.

Anlı "Artık ben bugün bu ülkede 'Okuma-yazma bilmiyorum' diyenlere çok kızıyorum. Bak ciğerimde leke oldu. Söylemiyordum, söyleyeyim. Okuma-yazma seferberliği için gittiğim halk eğitimlerde dolaşırken ne hastalık kaptıysam artık" şeklindeki tepkisi herkesi şaşırttı.

'KENDİMİ PARALADIM'

Ciğerlerinde lekelenme olduğunu belirten Anlı "Bak sesime, sesimi normal duyan var mı kaç yıldır? Hiç kolay olmuyor o işler.' Aa Müge okuma-yazma seferberliği çıkarttı' diye seferberlik olduğunu mu sanıyorsunuz? Kendimi paraladım" şeklinde tepki gösterdi.

Ciğerlerindeki lekelenme yüzünden çok sık ve kolay bir şekilde hastalandığını belirten Anlı, ık sık antibiyotik kullanmak zorunda olduğunu belirtti.