İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara adaylarına ilişkin açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, İYİ Parti’nin Ankara adayı için genel merkezde bazı isimlerin konuşulduğunu dile getirdi.

İYİ Parti TBMM Gurup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, TV100 ekranlarında Kübra Par’ın sunduğu Kübra Par’la Faklı Açılar programına konuk oldu. Dervişoğlu, yerel seçimlerde İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara adaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çukura düşerek ölen Edanur'un soruşturmasında yeni gelişme! Gözaltı kararı verildi Çukura düşerek ölen Edanur'un soruşturmasında yeni gelişme! Gözaltı kararı verildi

İYİ Parti’nin İstanbul Belediye Başkan adayına ilişkin bilgi veren Dervişoğlu, “Vallahi bilmiyorum Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olsaydım, bu soruya cevap verirdim. Şu an kimlerin müracaat ettiğine dair bir bilgim yok. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmeleri vardı. Komisyon çalışmaları, genel kurul çalışmaları yoğun. Dolaysıyla genel merkezdeki bu çalışmalara dahil olamıyorum” dedi.   

'BAZI İSİMLER ZİKREDİLİYOR'

İYİ Parti’nin Ankara adayına ilişkin de açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına çıkarılacak adaya ilişkin, “Çıkaracağımız adayın mutlak suretle ihtiyacı karşılamasına özellik olarak bakacağız elbette. Bazı isimler konuşuluyor bunların adları zikrediliyor” diye konuştu.

Adnan Beker’i neden aday göstermediniz sorusuna yanıt veren Dervişoğlu, “Vallahi o benim görev icra ettiğim alanın cevaplayacağı bir soru değil. Adnan bey benim arkadaşım, eski bir partilimiz. Partimizden istifa etmiş birisi. O kendisinin cevap vereceği bir soru” diye yanıt verdi.