Elon Musk, ideal adayını Demokratlar arasında bulamadığını öne sürdükten sonra, 2024'te DeSantis'i destekleyip desteklemeyeceği sorulduğunda, cevap olarak "Evet" dedi.

Yeni satın aldığı Twitter’dan paylaşım yapan Musk, “2024 başkanlığı için tercihim, mantıklı ve merkezci biri. Bunun Biden yönetimi için de geçerli olacağını ummuştum ama şu ana kadar hayal kırıklığına uğradım” diye kaydetti. 

Ron DeSantis
Ron DeSantis

KİLİT ADAYLAR TRUMP’I ZORA SOKTU

Hareket, Cumhuriyetçilerin başkanlık adaylığı için Trump ve DeSantis arasında bir savaş olmasını bekledikleri senaryoda DeSantis için bir kazanım olabilir ve bazıları, ikisi arasındaki bir çekişmede "çok fazla kan döküleceğini" tahmin ediyor. Florida valisi, bu ayki ara seçimleri ezici bir farkla kazanırken, Trump, onayladığı kilit adayların yenilgisinden sonra eleştirildi.

‘ÖNEMLİ OLAN…’

Musk ayrıca, hesabını geçen hafta sonu aktif hale getirdikten sonra "Trump'ın tweet atmamasında sorun olmadığını" söyleyerek “Önemli olan, Twitter'ın yasa veya hizmet şartlarını ihlal etmemesine rağmen hesabını yasaklayarak yaptığı büyük bir hatayı düzeltmesidir. Görevdeki bir başkanın hesabını kapatmak, ABD’nin yarısı için halkın Twitter'a olan güvenini baltaladı” diye kaydetti. 

POLEMİK HABER/DIŞ HABERLER