Ankete göre, yanıt verenlerin yaklaşık yüzde 44'ü Harry'nin unvanının alınması gerektiğini söylerken, yüzde 32'si onun Sussex Dükü olarak kalması gerektiğini düşünüyor. Yüzde 23'ü, altı bölümlük belgesel dizisinin çift hakkında daha kötü düşünmelerine neden olduğunu söylerken, sadece yüzde 7'si ikili hakkındaki görüşlerini artırdığını söyledi.

Ankete katılanların üçte biri, en başta Harry ve Meghan hakkında olumsuz bir görüşe sahip oldukları için dizinin hiçbir fark yaratmadığını söyledi. Yüzde 13'ü dizi yayınlanmadan önce çift hakkında olumlu görüşlere sahipti.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Dizi bu ayın başlarında gösterime girdi ve hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından eleştirildi. Rotten Tomatoes'a göre, izleyicilerin yalnızca yüzde 18'i kraliyet ailesinin romantizmiyle geçen altı saatlik boğuşmayı beğendi.

Dizide Harry ve Meghan, Markle'ın ırkı nedeniyle ilişkilerinin magazin medyası tarafından haksız bir şekilde incelendiğini iddia ederken, Markle'ın kendisi de bu durumun kendisini intiharın eşiğine getirdiğini iddia etti. Belgeselde ayrıca iki kraliyet ailesini “sosyal adaletin sembolleri” ve İngiltere'yi “ırkçı” bir ülke olarak tanımlayan akademisyenler ve gazeteciler de yer alıyor.

POLEMİK HABER/DIŞ HABERLER