Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Kasımpaşa karşılaşması öncesi açıklamalarda bulunurken kulüp içerinsen basına sızma olduğunu belirtti.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

"Bu maça hazırlanırken kadromuzun çıktığını gördük. Bu hem teknik adam hem de kulübü üzüyor. İçeriden kimden alıyorlar bilmiyoruz ama çalıştığımız şeyi bir gün sonra basında görüyoruz. Victor'un Ziyech'in oynayacağını kimsenin bildiği yoktu.

Nelsson'u tekrar oynatmak istiyorduk. Bugün Victor'u stoperde, Abdülkerim'i solda kullanacağız. Maç içinde değişiklikler olabilir.

Fenerbahçe Beko, Final-Four kapısını araladı Fenerbahçe Beko, Final-Four kapısını araladı

Abdülkerim daha önce sol bekte oynadı ve bize olumlu şeyler gösterdi.

ICARDI'NİN SAKATLIĞI

Hakim uzun süre sonra ilk kez ilk 11'de başlayacak. Oyuna ve takıma alışması için 11 başlattık ama çok uzun süre vermek istemiyoruz. Tabii maçın gidişatına göre bu kararı alacağız.

Mauro ile ilgili dinlenme süreci başlayacaksa uzun bir dinlenme süreci geçirmesi gerekiyor. Böyle bir karar alsak fiziksel olarak geride kalacak. Maçlar da onun için bir yandan antrenman oluyor. Belki biraz zorlanıyor ama onun için faydalı oluyor.

NDOMBELE HAKKINDA YALAN HABER

Ndombele'nin kasık bölgesinde sakatlığı vardı, dün çalışmalara başladı. Ndombele demişken ortaya atılan çok çirkin haberler var. Kulübümüz gerekli işlemleri yapacaktır.

Hamburger söylemiş, öyle olmuş, böyle olmuş bunlar yalan. Nereden çıktığını bilmiyorum ama tamamen yalan, uydurma haber. Oyuncumuzun ağrıları vardı. Onu da hazır hale getirmeye çalıştırıyoruz. Ona çok güveniyorum."

Kaynak: NTV Spor