Norveçli teknik direktör, iki karşılaşmada da rakiplerinin üstün olduğunu kabul ederek, “Shakhtar bizden daha iyi bir ekipti. Maç boyunca bazı fırsatlar yakalasak da, rakibimiz daha fazla pozisyona girdi ve bunu değerlendirdi. Turu hak eden taraf oldular. İkinci yarıda birkaç net şans yakaladık ancak sonuç alamadık. Shakhtar’ın Avrupa Ligi’nde çok daha ileri gideceğini düşünüyorum” dedi.
Basın mensuplarının geleceğiyle ilgili sorusuna ise Solskjaer, görevinin başında olduğunun altını çizerek şu yanıtı verdi:
“Henüz bu sezonun başındayız, bir yolculuğa yeni başladık. Farklı bir kulvarda yolumuza devam edeceğiz. Bu projenin doğru ismi olduğuma inanıyorum. Devam etmekle ilgili bir sorun yok. Beşiktaş son 4-5 yıldır zorlu dönemlerden geçti. Şu an en çok ihtiyaç duyduğumuz şey istikrar.”