UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde, Vincenzo Italiano'nun yönetimindeki Fiorentina'yı 1-0 mağlup eden Jose Luis Mendilibar'ın ekibi Olympiakos, kupayı kazandı.

Atina'daki OPAP Arena'da oynanan maçın normal süresi 0-0 berabere tamamlandı ve karşılaşma uzatmalara gitti. Olympiakos, 116. dakikada Ayoub El Kaabi'nin attığı golle zaferi elde etti.

Bu galibiyetle birlikte Olympiakos, tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasını müzesine götürmeyi başardı. Yunan ekibinin İspanyol teknik direktörü Jose Luis Mendilibar, geçtiğimiz sezon Sevilla ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazandıktan sonra, bu sezon da kariyerine bir Avrupa kupası şampiyonluğu daha ekledi.

Conor McGregor'dan Khabib Nurmagomedov'a şok mesaj: Evini aldıktan sonra... Conor McGregor'dan Khabib Nurmagomedov'a şok mesaj: Evini aldıktan sonra...

TEMSİLCİMİZİ DE ELEMİŞTİ

Olympiakos, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan çıktıktan sonra sırasıyla Ferencvaros, Maccabi Tel Aviv, Fenerbahçe ve Aston Villa'yı eleyerek finale yükselmişti.

Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi finalinde West Ham'a 2-1 yenilen Fiorentina ise, üst üste ikinci kez kupa finalinde mağlubiyet yaşadı.