Dünya'nın en prestijli sinema ödül töreni olan Oscar Ödül Törenleri öncesi hazırlıklar başladı. 95'incisi düzenlenecek olan 2023 Oscar Ödül Törenleri sahiplerini bulacak. Ödüller kadar merak edilen ünlülerin boy gösterdiği ikonik olan kırmızı halı, bu yıldan itibaren rengini değiştiriyor. 

KIRMIZI HALI ŞAMPANYA RENGİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

Habertürk'te yer alan habere göre, 12 Mart'ta 95. kez düzenlenecek olan ödül töreninin sunucusu Jimmy Kimmel yeni halı serilirken basın mensuplarının karşısına çıktı. Sinema dünyası'nın en büyük gecesinde ünlülerin tasarım kıyafetleriyle boy göstereceği ikonik halının rengi şampanya rengiyle değiştirildiği görüldü.

'BU SENE KAN DÖKÜLMEYECEK'

Oscar Ödül Töreni her yıl olduğu gibi Hollywood'daki Dolby Theatre'da gerçekleşirken töreni ünlü talk show sunucusu Jimmy Kimmel üstlendi.

Jimmy Kimmel, basına yaptığı açıklamada geçen yıl gerçekleşen törende Will Smith'in, Chris Rock'a tokat atmasına göndermede bulunarak şunları söyledi:

"İnsanlar 'Bu yıl herhangi bir sorun olacak mı? Bu yıl herhangi bir şiddet olacak mı?' diye soruyor. Kesinlikle olmamasını umuyoruz. Kırmızı halı yerine şampanya rengi halıda karar kıldık ki kan dökülmeyeceğine dair ne kadar kendimize güvendiğimizi gösterelim"