MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili olarak "Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz" diye tweet atan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı “Adına zafer denilen yenilmiş ve casusların şebekesine dönmüş marjinal bir partinin ümitsiz vakası" diyerek hedef aldı. Bahçeli'nin ağır sözlerine Özdağ'dan yanıt geldi.

'BAŞSAĞLIĞI BİLE DİLEYEMEDİ'

"Bu seviyesiz açıklamaya vereceğimiz tek cevap var. Sinan Ateş'in bir komployla uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı bile yayımlamayan, ailesine 'başınız sağolsun demeyen' bir kişinin hezeyanlarına vereceğimiz hiç bir cevap yoktur.

'AK PARTİ'NİN PAYANDASI DEĞİLİZ'

Zafer Partisi Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisidir. AK Parti gibi Türkiye'yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır.

'RAHMETLİ TÜRKEŞ KİMİN İSMİNİ AJAN OLARAK VERDİ?

Söz istihbarat servislerinden açılmışken, rahmetli Türkeş'in hapishaneden yazmış olduğu el yazısıyla mektupta kimin ismini ajan olarak verdiği de bütünü ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi ordan sen de hadi ordan!"