İzmir'deki elektrik faciasında yeni gelişme: 9 şüpheli mahkemeye sevk edildi İzmir'deki elektrik faciasında yeni gelişme: 9 şüpheli mahkemeye sevk edildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Görüşmenin ardından iki lider kameralar karşısına geçti.

'HAYATA BAKTIĞIMIZ PENCERE GENELLİKLE AYNI OLUYOR'

Dervişoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

"Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum. Hemen hemen Türkiye'nin bütün meselelerine değindik ve üzerinde karşılıklı görüşlerimizi de sarf ettik. Ziyadesiyle istifade ettiğimi söyleyebilirim. Siyasi partiler arasında yürütülen samimi diyaloğun ülkemizin sorunlarının çözümüne çok katkı sağlayacağı inancını taşıyorum. Bu inancı da sayın genel başkanın da taşıdığını biliyorum. Geride bıraktığımız günlerde yapılan çalışmalarda da birbirimize karşı bir samimiyet testine ihtiyaç duymadığımızı sizlerin de bilmesini istiyorum. CHP ile İYİ Parti'nin geçmişe dönük birçok ortak çalışmalar gerçekleştirdiği kamuoyunun da malumudur. Ne zaman Türkiye'nin önemli bir problemi kamuoyunun gündemine gelse hayata baktığımız pencere genellikle CHP ile ve onun muhterem genel başkanıyla aynı pencere oluyor. Dolayısıyla duyarlılıklarımızı muhafaza edeceğiz, farklılıklarımızı muhafaza edeceğiz ve ülkemize hizmet yolculuğumuzu da diğer siyasi partilerle olduğu gibi CHP ile de sürdüreceğiz.

"MUHALEFETE MUHALEFET ETMEYECEĞİZ"

CHP Lideri Özgür Özel'in açıklamasından satırbaşları şöyle:

"Halkın yararına konularda birlikte olmaya devam edeceğiz. Muhalefete muhalefet etmeyeceğiz."