Fenerbahçe, Dünya Kupası arasında Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında LaLiga ekiplerinden Rayo Vallecano’yu 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. Jesus rakibe göre iyi oyun sergilediklerini ancak kolay bir gol yediklerini ifade ederek, “Daha iyi olmamız gerekiyordu. İlk yarı oyuna hükmettik sonuca hükmedemedik. İkinci yarı değişikliklerle takımın performansı daha iyiye gitti. Rakibin değişiklikleriyle ise oyunları daha kötüye gitti. Bu da ikinci yarı işimizi daha kolaylaştırdı. Hazırlık maçı da olsa kazanmak her zaman önemlidir. Ama maçta sakatlık yaşanması iyi olmadı. Pedro'nun durumunun ne olacağını göreceğiz ama keyif kaçırıcı bir durum bu” sözlerini kullandı.

pedro sakatlık

'PEDRO'NUN DURUMU UMARIM CİDDİ DEĞİLDİR'

Jesus, lige verilen 5 haftalık aranın iyi geleceğini dile getirerek, “Bu ara sakatların dönmesi açısından önemli. Daha önce sakat olan oyuncularımız, King, Mert Hakan Yandaş bu maçta oynadı. İki sakatımız var; Peres ve Arda Güler. Bu maçta sakatlanan Pedro'nun durumu umarım ciddi değildir. Hastaneye gitti, gerekli testler orada yapılacak. Ben şu an durumuyla ilgili bilgili değilim en azından” diye konuştu.