Ayrıldıkları günden beri magazin gündeminden düşmeyen Pique-Shakira çifti adeta demeç savaşı veriyor.

Dünya Kupası öncesi futbolu bıraktığını açıklayan Gerard Piqué, yeni bir hayata başlamak için İspanya'dan ABD'nin Florida eyaletine taşınmasının arından Shakira'nın hayranları hakkında konuştu.

İspanyol basınına konuşan Pique, "Futbol seyircisi karşısında oynamak mı, Shakira'nın konserlerindeki seyircilerin karşısında olmak mı" sorusuna futbol seyircisi karşısında oynamayı tercih ettiğini çünkü Shakira'nın hayranlarının "hayatı olmayan insanlar" olduğunu söyledi.

pique shakira 2

NTV'de yer alan habere göre, Shakira ile yaşadığı ayrılıktan sonra sosyal medyada yöneltilen eleştirilerin başlarda kötü hissettirdiğini söyleyen Pique, "Bunlar öyle bir noktaya geldi ki bazı şeylerin beni etkilemesine izin verseydim kendimi bir uçurumdan atardım" dedi.

Pique sözlerine şöyle devam etti: "Toplumun ne olduğu beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı. Yani eski sevgilim Latin Amerikalı. Sosyal medyada hayranlarından neler geldiğini bilemezsin. Binlerce barbarlık Ama bunların hiçbirini umursamıyorum. Aslında onları tanımadığım için değil. Bu insanlar hayatı olmayan insanlar. Neden umursayayım? Onları gerçek hayatta tanımazsınız. Onlar robot gibiler."

'GURUR DUYUYORUM'

Shakira hayranları daha sonra Pique'nin ifadelerine tepki gösterdi. Tepki gösterenler arasında Shakira da yer aldı.

Şarkıcı, sosyal medya hesabından tüm Latin Amerika ülkelerinin bayraklarını sıralayarak, "Latin Amerikalı olmaktan gurur duyuyorum" diye yazdı.