Polis, Paul Pogba'nın 2022 yılının mart ve temmuz aylarında şantaj girişimleri iddiasıyla İtalya’nın Torino kentindeki savcılığa şikayette bulunmasının ardından harekete geçmişti, ancak zanlının avukatından yapılan açıklamada, Fransa ve Juventus’un yıldız oyuncusu Paul Pogba'nın ağabeyi Mathias'ın hapisten çıktığı belirtildi.

ADLİ GÖZETİM ALTINDA

Le Parisien'de yayınlanan bir habere göre Mathias Pogba, hapse atılmasından bu yana üç ay geçti ve avukatı Yassine Bouzrou'nun 15 Aralık'ta yaptığı talep üzerine serbest bırakılarak adli gözetim altına alındı.

Talebin davaya bakan soruşturma hakimleri tarafından kabul edilmesinin ardından Mathias, cuma sabahı Paris'in kuzeydoğusundaki Seine-Saint Denis'deki hapishaneden ayrıldı.

KARDEŞİYLE GÖRÜŞEMEYECEK

Mathias Pogba'nın, kardeşi Paul veya annesi gibi davaya karışan diğer kişilerle iletişim kurmasına izin verilmeyecek, Fransa'dan ayrılması ve sosyal medyada paylaşım yapması yasaklanacak.

Kardeşler arasındaki kavga, Mathias Pogba'nın sosyal medyaya çeşitli dillerde Paul Pogba hakkında ifşaatlar yapmakla tehdit eden videolar yüklemesiyle kamuoyuna yansıdı.

MBAPPE’YE BÜYÜ YAPTIRDI

Mathias, Fransa'daki takım arkadaşı Kylian Mbappe'ye büyü yaparak yıldızının zarar görmesini istediğini iddia ederek kardeşini Marabout olarak bilinen Batı Afrikalı bir büyücüden hizmet almakla suçladı.

POLEMİK HABER/DIŞ HABERLER