Polat çiftine düzenlenen operasyonun sonrasında, çekicilere yüklenerek götürülen çiftin ev ve iş yerlerinde bulunan 13 araç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi.

Sergilenen araçlar arasından en çok dikkat çekenler ise Engin Polat'ın Dilan Polat'a doğum gününde aldığı Ferrari ile Engin Polat'a ait G kasa Mercedes oldu. Sergi sırasında operasyon görüntüleri emniyet bahçesindeki led ekranda yayınlandı.

polataraç4

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, lüks hayatlarıyla dikkat çeken Engin Polat ve Dilan Polat'la ilgili "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlattı. MASAK tarafından da haklarında rapor hazırlanan Polat çiftinin hesaplarında 200 milyon liralık şüpheli para tespit edildi. Raporun ardından Polat çiftine ve şirketlerine ait 24 araca el konuldu.

İzmir'de rehine krizi: Cezaevi firarisi eşini ve çocuklarını esir aldı İzmir'de rehine krizi: Cezaevi firarisi eşini ve çocuklarını esir aldı

polat araç3

El konulan araçlardan 13 tanesi bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde sergilendi. Araçlar arasından en çok dikkat çeken ise Engin Polat'ın eşi Dilan Polat'a doğum gününde aldığı Ferrari ile G kasa Mercedes oldu. (DHA)

polataraç2