Başarılı bir kariyer sürdüren ve son dönemlerin en çok dinlenen müzisyenlerinden biri olan genç rapçi Mersin konserinde tatsız bir olay yaşadı.

Genç müzisyenin sahnesi sahneye atlayan bir seyircinin Uzi'yi yere sermesi ve konserdeki dinleyicilerin kendi aralarında sürekli tartışması, kavga etmesi Genç müzisyenin sahneyi bırakmasına sebep oldu.

Rapçi Uzi sahneye atlayan bir seyircinin darbesiyle yere yığıldı, yere yığıldıktan sonra kendisine sarılmayı bırakmayan seyirciye güvenlikler anında müdahele etti. Uzi'nin olaylardan önce seyirciye verdiği enerji ve sonrasında öfkelendiği anlar gözlerden kaçmadı.

KONSERE DEVAM ETTİ AMA KAVGALAR BAŞLADI

Genç müzisyen seyircinin sahneden indirilmesinden sonra sahnesine devam etti fakat seyircilerin kendi arasında kavga etmesi ve kavgaların git gide büyümesi Uzi'nin önce ''Millet, lütfen böyle yapmayın ya..'' şeklinde tepki vermesine sebep oldu fakat kavgaların git gide büyümesi sebebiyle Uzi konserini son 4 şarkı kala bitirmek zorunda kaldı.

KAVGA ÇIKINCA KONSERİ BİTİRMEZSEM ÇOK DAHA BÜYÜK KAVGALAR ÇIKAR

Konuyla alakalı Twitter hesabından açıklama yapan Uzi sert bir dille gelen tepkilere cevap verdi.

PLAYBACK TEPKİSİ 

Yaşanan olayın ardından Uzi'nin sahnede playback yaptığı da dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada "Düştüğü halde şarkıyı söylemeye devam edebiliyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Uzi bu eleştirilerede cevabını Twitter üzerinden verdi.