Dünyanın en zengin insanı olan Musk’ın şu anda bilinen 9 çocuğu var, bunlardan beşi ilk karısı Justine Musk'tan ve ikisi Grimes olarak bilinen şarkıcı Claire Boucher'dan. 

DİLEKÇE ELE VERDİ

Insider tarafından elde edilen ve yayınlanan mahkeme belgeleri, Elon Musk ve Zilis'in ikiz bebeklerinin isimlerini "babalarının soyadına sahip olmak ve annelerinin soyadını göbek adlarının bir parçası olacak" şekilde değiştirmek için bir dilekçe verdiklerini gösterdi.

Dilekçe, bebeklerin doğduğu Teksas'ta yapıldı ve hakim tarafından onaylandı. Zilis'in, Musk ve Boucher'ın ikinci çocuklarını bir taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya getirmesinden haftalar önce, Kasım 2021'de doğum yaptığı bildirildi.

‘MEDENİYET ÇÖKECEK’

Geçmişte Musk, insanların daha fazla çocuğu olmazsa “medeniyet çökecek” diyerek doğum oranını artırmayı destekledi. Geçenlerde ABD'de düşen doğum oranıyla ilgili olarak Twitter'da “Yani, üzerime düşeni yapıyorum” diye yazdı.

Nisan ayında kızlarından biri, “biyolojik babamla hiçbir şekilde, şekil veya biçimde akraba olmak istemediğini” söyleyerek soyadını değiştirmek ve Musk ile yasal olarak ilişkisini kesmek için başvuruda bulundu. (Guardian)