Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Ankara için yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş’ı, eski AK Parti Gençlik ve Kadın Kollarında görev yapan bir heyet ziyarete gitti. 

Söz konusu ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Yavaş, şu ifadeleri kullandı: 

“Ankara’mızın birçok ilçesinde eski dönemlerde AK Parti Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nda görev yapan hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kendilerine ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.”

ALTINOK'U DEĞİL YAVAŞ'I DESTEKLEYECEKLER

Ziyaret eden heyetin içerisinde bulunan eski AK Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş, AK Parti’nin Ankara adayı Turgut Altınok’u değil, Mansur Yavaş’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Kapak 133242

Zengertaş’ın açıklaması şu şekilde: 

"VİCDANIMA KABUL ETTİREMEDİM"

“AK Parti’de son dönemde yaşanan gelişmeleri gençlik kolları başkanlığı ve belediye meclis üyeliği dahil olmak üzere birçok görev almış bir kardeşiniz olarak kendi vicdanıma kabul ettiremedim.

Keçiören Belediyesi’nde birçok işçi arkadaşımızı kaşının üstünde gözün var demeden ekmeğinden eden şahsın Ankara'da aday gösterilmesini vicdanıma kabul ettiremedim.

İl başkanının yakın arkadaşı olması dışında hiçbir vasfı olmayan Erhan Sarıgöl'ün doğup büyüdüğüm Mamak’ta siyasete yön vermesini kabullenemedim.

Mamaklının milyonlarını yatırıma hizmete harcamak yerine reklama televizyon programına harcayan Murat Köse’ye rağmen AK Parti’den vazgeçmedik.

Sırf Murat Köse’ye şirin gözükmek için büyükşehir meclisinde şovmenlik yapıp aynı hafta görevden alınınca Murat Köse’ye de küfürler eden Erhan Sarıgöl gibilerine rağmen AK Parti’den vazgeçmedik ama gördük ki AK Parti’de bunlardan vazgeçmedi.

Kendi çıkarları haricinde hiçbir şey umrunda olmayan hatır gönül bilmez insanlarla aynı yolda yürümeyi kabullenemedim.

Kendime sordum.

İşçi ve esnaf düşmanı Turgut Altınok mu? Ankara'da ulaşılmamış fakir fukara bırakmayan gariban babası Mansur Yavaş mı? Ben tarafımı iyilikten yana seçtim.

‘Tevhid’ bayrağını almaya çalıştığı için tutuklanmıştı: İfadesi ortaya çıktı ‘Tevhid’ bayrağını almaya çalıştığı için tutuklanmıştı: İfadesi ortaya çıktı

Gördüm ki benim gibi düşünen daha önce AK Parti teşkilatlarında görev almış yüzlercesi var onlardan bir kısmıyla.

Bugün burada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'a desteklerimizi açıklamak için toplandık. Aldığımız kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum."