Ünlü gazeteci Piers Morgan ile bir televizyon röportajı gerçekleştiren Portekizli futbolcunun açıklamalarının yeni bölümü yayımlandı.

Röportajın ilk kısmında Manchester United'a transfer olma sürecinden teknik direktör Erik ten Hag ile yaşadığı krizlere, Wayne Rooney'nin hakkında yaptığı eleştirilerden Ralf Rangnick dönemine kadar her şeyi açıkça anlatan Ronaldo, röportajın ikinci bölümünde ise kızının hastalığına bile inanılmadığını söyledi.

Ronaldo'nun açıklamaları şu şekilde:

'ARKADAŞIM DEĞİL, MESLEKTAŞIM'

"Bundan bir yıl ya da 6 ay kadar önceydi. Wayne Rooney ile birlikte burada bizim evdeydik. Çocuklarını aldı ve 12 yaşındaki oğlumu da evine futbol oynamaya davet etti. Böyle davranışlara anlam veremiyorum. Yeni bir iş ya da herhangi bir gazeteye kapak olmak istediklerinde böyle yapıyorlar. Rooney ve Gary Neville benim arkadaşım değil, meslektaşım. Birlikte oynadık ama asla bir akşam yemeği yemeyeceğiz."

'UTANÇ VERİCİ'

"Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu. Bildiğiniz gibi Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor."

FERNANDES'İN TEPKİSİ RONALDO'YU ŞOK ETTİ

İngiliz medyası, Ronaldo’nun yaptığı açıklamaların takımdaki oyuncular arasında huzursuzluk yarattığını söylerken, Bruno Fernandes’in takım arkadaşına tepkisi bu iddiayı kuvvetlendirdi. 

Portekiz Futbol Federasyonu’ndan yayınlanan görüntülerde, Ronaldo’nun yanından geçen Bruno Fernandes, takım arkadaşına ilk anda selam vermedi. Bruno Fernandes’e elini uzatan ve eli bir süre havada kalan Ronaldo’nun surat ifadesindeki şaşkınlık gözlerden kaçmadı.

Fernandes’in Ronaldo’ya sergilediği soğuk ve ilgisiz tavır, Ronaldo’nun kulüp ve hocası hakkında yaptığı açıklamalara tepki olarak yorumlandı.

ronaldo sok

'KIRMIZ ŞEYTANLAR' AÇIKLAMA YAPTI

Manchester United'dan Cristiano Ronaldo'nun medyada çıkan röportajı hakkında açıklama geldi.

United, Cristiano Ronaldo'nun açıklamalarının inceleneceğini ve değerlendirildikten sonra açıklama yapılacağını duyurdu.