Sezon başında Erik Ten Hag'ı menajerlik görevine getiren United yönetimi Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istemesiyle sarsılmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğini United yönetimine bildiren Ronaldo sezon öncesi antrenmanlara katılmadı ve Hollandalı teknik direktörün kara listesine eklendi.

'SAYGI DUYMUYORUM'

Cristiano Ronaldo, The Sun gazetesine verdiği röportajda, Manchester United'da taşları yerinden oynatacak açıklamalar yaptı. "Manchester United bana ihanet etti" diyen Portekizli yıldız, takımın başına gelişinin ardından forma şansı bulamadığı teknik direkter Erik ten Hag için de "Saygı duymuyorum" dedi.

'DOĞRU OLAN ONDAN DAHA İYİ GÖRÜNDÜĞÜM'

Dünyaca ünlü yıldız İngiliz basınına verdiği röportajda, kendisini eleştiren eski takım arkadaşı Rooney'e sert bir cevap verdi.

"Beni neden bu kadar çok sık eleştirdiğini bilmiyorum. Sanırım ben hala en üst seviyede futbol oynarken, sen futbolu bırakıp emekli olduğun için olsa gerek. Bir doğruyu ise dile getirmeyeceğim, o doğru ise; ondan daha iyi göründüğüm" diye konuştu.

'İHANETE UĞRAMIŞ GİBİ HİSSETTİM'

"Beni sürekli ayrılmaya zorladılar. Kötü gidişattan beni sorumlu tuttular. Sadece teknik direktör değil, kulübün çevresindeki bazı kişiler bunu yaptı. İhanete uğramış gibi hissettim" ifadelerini kullandı.

'MANCHESTER CITY'YE GİDEMEZSİN

"Sıfır gelişim. Kulübün hak ettiği yolda olmadığını herkesten iyi biliyor. Ben kalbimin sesini dinlediğim için Manchester United'a geldim. Çünkü bu kulübü ve taraftarını seviyorum. Sir Alex Ferguson,' Manchester City'ye gidemezsin' dediğinde 'Tamam patron' dedim" sözleriyle İngiliz ekibini eleştirdi.

AYRILIK SİNYALİ

'Yeni bir şeyler yapmak için önce bazı şeyleri yıkmanız gerekir' demişti. Eğer buna benimle başlayacaklarsa net bir şekilde söylüyorum, hiç sorun değil" sözleriyle de ayrılığa açık kapı bıraktı.

Polemik Haber