Mersin özel Yenişehir Hastanesi’nde görev yapan Aneztezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Kemal Aslan, Covid-19 hastalığına yenik düştü. Bir süredir çalıştığı hastanede tedavi altında bulunan Dr.Aslan, yaşamını yitirdi.Bir süredir tedavi gören Uzm. Dr. Aslan, virüsle savaşa yenik düştü.

Acı haber sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen; ‘’Bugün Mersin'de bir kişi daha eksildik. Dr. Kemal Aslan, Özel Yenişehir Hastanesi’nde Anestezi uzmanı idi. Sağlık camiasına ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

"ACISINI YAŞIYORUZ"

Özel Yenişehir Hastanesi'nden yapılan açıklamada ise; ''Değerli çalışma arkadaşımız, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Kemal Aslan'ı COVİD-19 nedeniyle kaybettik. Ameliyathaneye neşe katan, önceliği her zaman hastalarının sağlığı olan çok değerli, çok kaliteli bir çalışma arkadaşımızı, dostumuzu, abimizi, kardeşimizi kaybetmiş olmanın anlatılamaz acısını yaşıyoruz. Ailesine, çalışma arkadaşlarımıza ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz'' denildi.