Avustralyalı Clara Clark, hastalarda şoka neden olabilen Mast Hücre Aktivasyon Sendromu nedeniyle acıktığında özel bebek mamasıyla hayatta kalıyor. Ancak dört yaşındaki çocuğun ayrıca havadaki kimyasallara, soğuk havaya ve sivrisinek ısırıklarına karşı şiddetli reaksiyonlara neden olan alerjisi var. 

33 yaşındaki annesi Elisa Clark, Daily Mail Australia'ya, "Üzgün ve bazen bana neden başka hiçbir çocuğun hasta olmadığını soruyor” dedi. 2 çocuk annesi kadın, kızının bakımını finanse etmek için bir kampanya başlatırken, çocuklarına bakmak için çok zorlandığını da sözlerine ekledi.

HER YOLU DENİYORLAR

36 yaşındaki Elisa ve kocası Simon, çocuklarının iyileşmesi için her yolu deniyor. Çift, olası gizli küf için evlerine baktırmak, kırmızı ışık tedavisi ve birçok bileşik ilaç ve uzman ziyareti de dahil olmak üzere çocuklarının acısını sona erdirmek için çok sayıda şey denedi.

Elisa bağış kampanyasını imzalayarak şunları yazdı: "Tek istediğimiz Clara'nın mutlu ve istikrarlı olması, böylece bir gün yemek yiyebilmesi veya okula gidebilmesi ve normal bir hayatın parçası olabilmesidir." (Mirror)