Güneş ışıkları ile birlikte yüzdeki kırışıklar, ince çizgiler, boyun bölgesindeki yaşlanma belirtileri daha fazla görünür hale gelir. Kişiler olduğundan daha yorgun, mutsuz ve yaşlı görünme rahatsızlığı ile estetik cerrahiye başvurur. Estetik cerrahi cilt kırışıklıklar, kaş düşüklükleri gibi sorunlara cerrahi ve cerrahi olmayan çözümler sunar. Cerrahi teknikler ile tedavi ileri derecede cilt kırışıklıkları ve sarkmaları olan kişilere tavsiye edilir. Eğer botoks ve dolgu yöntemi gibi cerrahi olmayan teknikler ile tedavi yeterli ise ameliyatsız yöntemler tavsiye edilir.


Dr. Güncel Öztürk

15 DAKİKADA 5-10 YAŞ DAHA GENÇ GÖRÜNEBİLİR

İnce çizgiler ile başlayan, giderek derinleşen kaz ayakları, alın ve kaş arası çizgileri, dudakta hacim kaybı ve dudak üstü çizgileri üstü ve alın çizgileri, kaş düşüklükleri ortalama 15 dakika süren bir operasyon ile tedavi edilebilir. Botoks ile kaş kaldırma ve kırışık tedavisi, dolgu enjeksiyonları ile dudak dolgunlaştırma yaklaşık 5 ile 10 yıl arasında bir geriye gitme sağlayabilir.

AMELİYATSIZ YÖNTEMLERLE BURUN ESTETİĞİ

Botoks ve dolgu enjeksiyonu uygulamaları ile yine 15 dakika içinde burundaki estetik sorunlardan kurtulabilir yaz mevsimine daha güzel bir görünümle girilebilir. Özellikle tatil, düğün ya da özel davetler öncesinde estetik cerrahinin sunduğu pratik estetik operasyonlarla herhangi bir iyileşme ve bekleme sürecine gerek olmadan daha estetik bir görünümle katılınabilir.

AMELİYATSIZ KAŞ KALDIRMA

Botoks ile sadece kırışıklıklarınızı tedavi ettirmekle kalmaz, aynı zamanda üzgün, yorgun ve yaşlı görünüme neden olan kaş düşüklüğünü de tedavi ettirebilirsiniz. Kaşınızı ameliyata gerek kalmaksızın kaldırabilir, daha dinç, daha mutlu ve daha genç bir görünüme yine birkaç dakikalık bir operasyon ile kavuşabilirsiniz.

YANAK ESTETİĞİ

Hyalüronik asit bazlı dolgu malzemeleriyle yanaklarınız ve göz altlarınızdaki hafif çöküntülerden kurtulabilirsiniz. Bunun yanı sıra bişektomi estetiğiyle yanaklarınızdaki fazla yağlardan da kurtulabilirsiniz. Ağzınızın içinden açılan birer santimlik kesiyle uygulanan prosedür sayesinde görünen bir iz oluşmaz, doğal bir görünüm sağlanabilir.

DUDAK DOLGUSU

Hacmini ve şeklini kaybetmiş dudaklar da yüzde yorgun, mutsuz ve yaşlı bir görünüme neden olur. Dudak dolgunlaştırma işlemi ile dudağınızın konturunu düzeltebilir, şeklini ve kalınlığını değiştirebilir, daha çekici, daha enerjik ve daha genç bir görünüme sahip olunabilir.