Göz kapaklarındaki düşüklük ve sarkmalar kişilerin hem sağlıklarınıhem de estetik görünümlerini olumsuz etkileyebilmektedir. Bu problemlerden kurtulmak için son yıllarda en sık tercih edilen ve olumlu sonuçlar veren işlem Bella Eyes yöntemidir. Belle Eyes yöntemini çekik ve kalkık gözler görünüme sahip olmak isteyen kişiler de tercih edebilmektedir. Bu yöntem sayesinde gözler daha çekik görünür ve yerçekiminin neden olduğu sarkma problemleri tedavi edilebilir.

GÖZ KAPAKLARINDAKİ DÜŞÜKLÜĞÜN TEDAVİSİ TÜM YÜZE GÖRE PLANLANMALIDIR

Göz kapağınızın düşüklüğüne uygulanacak yöntem doktorunuzun kontrolüyle belirlenmelidir. Herkesin yüz şekli farklıdır. Bu nedenle yüz şekline uygun ideal göz şeklinde farklılık vardır. Bella Eyes yöntemi, doktorunuzun yüzünüze ve göz kapağı düşüklüğünüzün şiddetine göre ameliyat sırasında planlanır.  Bu işlemde sadece göz bölgesi değil, göz kenarlarında oluşan sarkıklık, kaz ayakları ve sarkık göz kapakları da olumlu etkilenir. Ameliyattan sonra kişiler düşüklüğe bağlı sarkmalardan kurtulur ve daha genç bakışlara sahip olurlar.

İŞLEM NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

İşlem endoskopik kantroplastinin kesi yöntemi ile gerçekleştirilir. Dikişleri ve yara izlerini önlemek için kesi derideki kıllı bölgede bırakmak en iyisidir. Ameliyatın ardından kişi gerekli kontrollerin ardından ertesi gün hastaneden taburcu edilir ve tedavi süreci evde devam eder. 10 gün içinde hasta yüz üstü şekilde yatmamalı ve su ile yüze dokunmaktan kaçınmalıdır. 15 gün sonra operasyonun neden olduğu şişlik ve morluklar kendi kendine kaybolmaya başlar. Görünür etki ise 20. gün ve sonrasında belirginleşir.

Bella Eyesameliyatıcerrahi bir yöntemdir. Bu nedenle alanında uzman deneyime sahip bir plastik cerrah tarafından yapılmalıdır. İşlemin size uygun olup olmadığı hekiminiz tarafından belirlenmelidir.