Bebek hafta sonu Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradesh eyaletindeki Hardoi semtindeki Shahabad Toplum Sağlığı Merkezi’nde doğdu.

Daily Star'ın haberine göre, soyadını açıklamayan Anne Kareena, 2 Temmuz Cumartesi günü doğum sancıları geçirdikten sonra hastaneye koştu ve kısa süre sonra doğum yaptı. Tıbbi olarak nadir olmasına rağmen, mucizevi bir şekilde hem annenin hem de çocuğun sağlıklı olduğu ve iyi durumda olduğu söyleniyor.

HALK AKIN ETTİ

Bebek, 'doğanın mucizesi' olarak karşılanırken bazı inanışlara göre Tanrı'nın reenkarne olmuş haliydi. Haberin bölgeye yayılmasından sonra, yerel halk çok uzuvlu bebeği görmek için hastaneye akın etti.

Hindistan'da bir bebek ilk kez kalabalıkları heyecanlandırmıyor. Bu yılın başlarında, 4 kol ve bacakla doğan başka bir çocuk, çocuğu Tanrı'nın bir enkarnasyonu olduğunu düşünen yerel halk tarafından putlaştırıldı. Bebeğin annesi, 17 Ocak'ta doğum yaptıktan sonra Hindistan'ın doğusundaki Sadar Hastanesi'nde ziyaretçi akınına uğradı.

Cinsiyeti henüz açıklanmayan çocuk, benzersiz görünümü ve ekstra uzuvlarıyla kısa sürede yerel bir ünlü haline geldi. Video görüntüleri, çocuğun ve açıkta kalan organlarının fotoğraflarını çekerken, büyülenmiş sakinlerle çevrili çocuğu gösterdi. (Mirror)