Bourla, teşhisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "iyi hissettiğini ve semptomsuz olduğunu" belirterek duyurdu. CEO, şirketinin mRNA aşısından ilk iki aşı ve iki güçlendirici olmak üzere dört doz aldı. Geçtiğimiz ağustos ayında Covid-19 testi pozitif çıkan Bourla, yeni güçlendirici doz almadığını söyleyerek "Büyük ilerleme kaydetmiş olsak da, virüs hala bizimle" diye ekledi.

TALEP YOK

Corona virüsün Omicron varyantını ve alt türlerini hedef almak için tasarlanan en son güçlendirici halk arasında talep görmedi. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) tarafından yayınlanan veriler, ABD'deki uygun kişilerin yalnızca yüzde 1.5'inin, Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından yetkilendirildikten üç hafta sonra aşıyı aldığını gösterdi.

O İLACI ALINCA VİRÜS TEKRAR EDİYOR

Bourla, ilk Covid-19 vakasını Pfizer tarafından üretilen bir antiviral ilaç olan Paxlovid ile tedavi etti. ABD Başkanı Joe Biden ve ülkenin corona virüsle mücadelede eski şefi Anthony Fauci, bu yazın başlarında hastalık vakalarını Paxlovid ile tedavi ettiklerinde "tekrar eden enfeksiyonlar" yaşadılar. (RT)