Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalıyla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlar gündem oldu.

İNGİLİZCE KONUŞMAYA ÇALIŞTI

Kiev'de çekim yapan Çetin, Rusya'ya karşı direnişe hazırlandığı öğrenilen bir Ukrayna vatandaşı ile İngilizce konuşmaya çalıştı.

Çetin, Ukrayna vatandaşına, "Where are you from?" diye sorduktan sonra, anlaşılması güç, birkaç İngilizce kelimeyi bir araya getirdi. Ukraynalı vatandaş, Çetin'in ne söylediğini anlamaya çalışsa da başaramadı.

ÖZGÜVEN PATLAMASI

Çetiner Çetin, adeta bir özgüven patlaması yaşayarak, "Şimdi kendisine ne yaptığını soruyorum ama tabii onların da İngilizcesi zayıf. Anlayamıyor." dedi. O anlarda gülen Çetin, Ukrayna vatandaşını İngilizce bilmemekle suçladı.

UKRAYNA'DAYMIŞ GİBİ YAPMIŞTI

Daha önce de Çetin'in aslında Romanya tarafındaki Siret sınır kapısında olduğu, ancak Ukrayna’daymış gibi davrandığı öne sürülmüştü.

Gökbakar’sa Instagram hesabından bu anları yeniden yaratarak ti'ye aldığı bir video paylaştı. Komedyen “İngilizce bilmeden Avrupa’daki savaşı aktarsın diye yollanan Türk muhabir Metiner Metin röportaj yapmaya çalışıyor…” notunu düştü.