Saraçhane Meydanı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için yapılan toplanma çağrıları nedeniyle abluka altında. Taksim'e çıkmak isteyen işçilere gazlı müdahale başladı. Polisin müdahalesiyle yaklaşık 70 kişi gözaltına alındı. Saraçhane'de polis işçilere plastik mermiyle müdahale ediyor.

Taksim ve geniş çevresi ablukaya alındı, her sokak başına polis barikatları konuldu. Meydana çıkan cadde ve sokaklarda araç parkına izin verilmezken, çöp konteynerleri bile kaldırıldı. Halk ise Saraçhane meydanına akın ediyor. Kalabalık her geçen dakika büyüyor.

CHP'den flaş açıklama: Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılıp yargılansın CHP'den flaş açıklama: Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılıp yargılansın

Anlık olarak polis barikatını aşmak isteyenlere polis biber gazı ile saldırıyor. Bölgeye ulaşmak isteyenlere polis yer yer engellemeler ve şiddetle cevap veriyor.

Tarihi Bozdoğan Sukemeri'nin altına barikat kuran polis, kortejin yürüyüşüne izin vermiyor.

Saraçhane'de polisin yoğun baskısı sonucu gözaltılar başladı. Polis ekipleri işçileri gözaltı aracına bindiriyor.

47224574 674E 4752 A110 55Ded475C4F8

CUMARTESİ ANNELERİ ABLUKA ALTINA ALINDI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim'e çıkmak isteyen emekçiler polis engeliyle karşılaştı. Şaraçhane'de yapılan toplanma çağırısına CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılırken polisin kitleyi takip eden gazetecilere yönelik "Basını süpürün" sözleri gündem oldu.

7F820472 Aeb4 4Bf1 9D63 2895Babfbd04

İŞÇİLERE PLASTİK MERMİ SIKTILAR

Saraçhane'de polis işçilere plastik mermiyle müdahale ediyor.

Ayrıntılar geliyor...