Megastar Tarkan, yeni şarkısı Geççek’i 21.00’de Youtube’ta yayınladı. Tarkan'ın klibinde pandemi döneminden gençlerin sorunlarına kadar birçok konuya yer verdiği görüldü.

‘Megastar’ın yeni şarkısı ‘Geççek’in klibinden ilk görüntüleri paylaşan sanatçının şarkısının sözleri öncesinde de sosyal medyada gündem oldu. Twitter gündeminde ilk sırada yer alan şarkının klibi, kısa sürede çok sayıda izlenme aldı.

Tarkan'ın şarkısının sosyal medyada gündem olmasından sonra, 'Geççek' şarkısı; TV100'de ekranlara gelen moderatörlüğünü usta gazeteci Erdoğan Aktaş'ın yaptığı Sağlı Sollu'da masaya yatırıldı.

'ŞARKIYI CHP SİPARİŞ ETTİ'

Diriliş Postası yazarı Murat Özer, "Tarkan'a 'geççek' şarkısını CHP sipariş etti" dedi. Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş kahkahayı bastı. Programın moderatörü Aktaş da araya girerek Özer'e, "bilgi, belge" sordu. Özer, açıklamasına dayanak olarak şarkıyı CHP'lilerin paylaşmasını gösterdi.

Metin Özkan ise şarkıyı Tarkan'a HDP'nin "sufle" verdiğini iddia etti. Özer ve Özkan'ın açıklamalarına Korkusuz gazetesinin bir diğer yazarı Gürkan Hacır da karşı çıktı.