Tarihi Fon Vurgunu nedeniyle tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın, mahkemede eski milli futbolcu Arda Turan'la ilgili sorulan sorulara verdiği cevap gündem oldu.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; Seçil Erzan'ın dava dosyasında yer alan Arda Turan'la 6 Nisan'da yaptığı telefon görüşmesi soruldu.

"SEÇİL DARMADAĞINIM" DEMİŞ

Mahkeme başkanının "Arda Turan kimlerden para aldığını sormuş. Kimlerin fazla aldığını sormuş. Sen Semih fazla aldı demişsin. Fırat fazla aldı demişsin. Ne kadar demiş, bilmediğini söylemişsin. En fazla 20-25 kişi demişsin. Emre alamadı, sen anaparanı tamamlamadın, faizini almadın. Seçil darmadağınım demiş" sözleri üzerine Erzan'ın, "Tarihini bilmiyorum. Biz her gün hemen hemen konuşuyorduk. Bankayla görüştüğüm günlerde olabilir mi diye o yüzden tarihini sordum" dediği öğrenildi.

MEB'in müfredatına tepkiler dinmiyor! 'Sanki mürit yetiştirecekler' MEB'in müfredatına tepkiler dinmiyor! 'Sanki mürit yetiştirecekler'

"ARDA İLE HER GÜN KONUŞUYORDUM"

Erzan'ın ayrıca "Arda ile her gün konuşuyordum. Bu konuşmayı da, detayını okumam lazım ne konuştuğumuzu. Ben orada söylediklerimi okudunuz zaten hani fazla alanları söylemişim, az alanları söyledim. Arda'ya fon dedim zaten" ifadelerini kullandığı da belirtildi.