Serdar Ortaç'ın avukatı Esennur Ezgi, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla gazeteci Fatih Portakal'a dava açacaklarını açıkladı.

Serdar Ortaç, Mersin konserinde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye “Seni seviyoruz” diye seslenmiş ve “Karabiberim” şarkısını söylemişti. portakal, o anlar için sunuculuğunu yaptığı haber bülteninde "Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri" demişti. 

'TAZMİNAT DAVASI HAZIRLADIM'

Avukat Esennur Ezgi yaptığı paylaşımlarda Portakal’a şunları söyledi:

"Bakalım savcılıkta nasıl ifade vereceksin… Serdar Ortaç Türkiye’nin en önemli sanatçılarındandır. Sanatçılığıyla tüm dünyaca bilinmektedir. ilkeliliği de tartışmaya kapalıdır. Omurgasız ha! Bekle bakalım. Ben şimdiden sana bir savcılık şikayeti, bir tazminat davası hazırladım. Diğer tüm hukuksal yollar da devam edecek…"

Ezgi, Serdar Ortaç’a da "Her avukatlık yaptığım hukuksal konularda olduğu gibi tabii profesyonelliği de bozmadan yeni şikayet ve davamızda da size yapılan neyse bana yapılan da aynı Herkes hukusal olarak yaptığı hukuka ayrıldığı aykırılığın karşılığını alacaktır Serdar Ortaç" mesajını attı.