CHP'li Seyit Torun, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. 

Torun iktidara şu sözlerle yüklendi;

*Zor günlerden geçiyoruz, milletimiz bir yandan salgınla mücadele ederken bir yandan iktidarın kötü yönetimi altında inim inim inliyor. Milletin haline saraydan bakan iktidar ise, can ve geçim derdindeki vatandaşın sorunlarını gizlemek için bin dereden su getiriyor. Milletin cebine değil kendi ceplerine çalışmayı ilke edinenler koltuklarını korumak için kutuplaşmadan, partizanlıktan medet umuyorlar. Sandıkla gideceğini görenler, dini siyasete alet etmekten bile çekinmiyorlar.

*İktidar vesayet kurumlarına sığınıyor. Bakanlıklar eliyle belediye hizmetleri engelleniyor, belediye başkanlarımız hakkında hukuksuz soruşturmalar başlatılıyor. Covid-19’la değil, belediyelerimizle mücadele ediliyor.

"SANDIKTA CEVAP VERİLECEKTİR"

*Belediyelerimizle uğraşacağınıza 13 milyona dayanan işsizlere iş bulun. Bizim belediyelerimiz vatandaşı kandıran çılgın projelerle değil vatandaşın öncelikli sorunlarıyla uğraşıyor. Bizim belediyelerimiz başkentin tüm ilçelerine internet götürüyor, sosyal devlet anlayışıyla çocuklara ücretsiz süt dağıtıyor, çiftçiye destek oluyor. Bazı belediyelerimiz pandemi sürecinde bağış kampanyaları başlattı. Vatandaş bu kampanyalara 15 milyon 250 TL bağışladı. İktidar bunu bile içine sindiremedi, hesapları bloke etti. Kurt, kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış. Milletimiz de bunları unutmayacak ve cevabını sandıkta verecektir